Drága Zseráék és Marci baba eljöttek hozzánk vendégségbe. :) Prézli nem volt féltékeny szerencsére, csak egyfolytában szimatolta Marcot. Ennek a vendégségnek egyedül Pirkó cica nem örült, mivel elfeljettük kirakni, és békésen szunyókált mikor Marco rátalált. Hirtelen senki sem tudta mi történik, hiszen Pirkónak sem tünt fel elsőre, hogy Marco nem Prézli, Marco pedig azt se tudta, hogy most mit kezdjen egy macskával. Végül nem történt semmi baj, békés Pirkó cicát, még egy ilyen esettel sem lehet kimozdítani nyugalmából.

Sajnos nem tudtak nálunk hosszú időt eltölteni és hatalmas udvarunkat sem tudták a kutyák kihasználni, mivel hatalmas hó fedi. Sebaj majd legközelebb, azért igyekeztünk pár képet készíteni róluk, ami egy kutya esetében sem könnyű, hát még kettővel. :)

Ezúton is köszönjük szépen Zseráéknak, hogy ellátogattak hozzánk és természetesen legközelebb is szívesen várunk benneteket! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr411735722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsera 2010.02.08. 16:13:45

Nagyon jó fejek így együtt! :))
süti beállítások módosítása