Végre meleg van, szerintem még mindig jobb, mint a szakadó eső. Már csak 2 hét és vizsgázunk, lassan elindult bennem a para. Bár őszintén szólva, most az egyszer azzal vigasztalom magam, hogy nem számít a pontszám, amit a vizsgán elérünk, pedig maximalista vagyok. Miért nem számít?! mert nekem már ez a 4 hét is bőven megérte. Tudom, hogy a vizsgán nagyon ideges leszek és izgulni fogok, amit Prézli is érezni fog, ezért megpróbálok nem tudomást venni a vizsgáról. Lássuk csak, mi is változott Prézlin az elmúlt 4 hétben... ami nekem a legfontosabb, hogy már a hátsó szomszéd néni nyugodtan kint lehet a kertjébe és Prézli nem ugatja egyfolytában. Ha az utcán elmegy valaki Prézli nyugodtan tűri és nem rohangászik fel-alá ugatva. Az utcai séták, nyugodtan lassan sétálva, nem rángatva, nem ugatva telnek. Most már nyugodtan nyitva hagyom a kaput is, mert tudom, hogy ha ki is megy, vissza is fog jönni. A többi extráról nem is beszélve...fekszik, marad stb..stb.. 

Ha valaki a problémákra ráismer, ne habozzon, menjen el a Cerberos kutyaiskolába és szánja rá azt a 6 hétvégét, és garantáltan egy kezelhető ebet kap érte. :) 

Arról nem beszélve, hogy Prézli is imád oda járni, hiszen ahogy előzőekben is írtam, játékos tanulás van, amit a kutyusok nagyon élveznek. Persze a pletyis gazdik is! :))))

Ezen a hétvégén a műsort ismét Hannah és Prézli szolgáltatták. A két kutya úgy viselkedik, mintha ezer éve ismernék egymást. A hőség dacára is nagyot játszottak egymással.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah westie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mütyür és Teqila chihuahua kutyusok :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csubakka, aki egy 8 hónapos kamasz Yorkshire terrier  :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah, Prézli és én :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr512070049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nini-ve 2010.06.10. 13:58:12

Szia Reni, biztos jól sikerül majd a vizsga. Drukkolunk. Nagyon részletes beszámolót kérünk:) Remélem nem lesz akkor ilyen dög meleg, mert ebben a hőségben ember, kutya is csak liheg.
Pusz: Mari&Manó

Prezliwestie 2010.06.10. 23:18:17

@Nini-ve: Szia! Köszönöm a biztatást. Ígyekszem megírni a beszámolót! Bár tutira nagyon izgulni fogok és sajnos ezt Prézli nagyon átveszi. Puszi, Renáta
süti beállítások módosítása