Nagyon szép (szebb, mint eddig) idő volt délután, egészen addig míg nem értünk oda a gyakorló pályához. Ahogy beléptünk a kapun, elkezdett esni az eső. :(  Aztán jobban és jobban esett...  A két alapcsoportból, ma délután a gyakorló órán egy csoport lett. Hozzá teszem Prézli nagyon élvezi ezeket az órákat, mert a nagyokkal játszhat. A kis westie terrier ilyenkor elemében van, hiszen Ő nagy kutyának képzeli magát. :)  Persze a kicsikkel is tud játszani, hiszen ott van neki Hannah westie és Csubi. :) 

Szerdán nem kötelező menni, csak ajánlott, hiszen új anyag nincs, csak gyakorlás. Én fontosnak tartom ezeket a napokat is, hiszen Prézli új környezetben (másik pályán), más kutyák között kell, hogy dolgozzon, és ez igazán jó gyakorlás. :)  Ráadásul otthon elég nehéz vele gyakorolni, mivel ahogy elkezdjük, rögtön akad két segítségem. (Bogi és Bence)

Persze, ahogy lenni szokott, mikor indultunk hazafelé, elállt az eső, mire haza értem kisütött napocska... :))))

A zuhogó esőnek hála, ma nem hoztam fényképeket, majd legközelebb. :)

Prézli olyan jól elfáradt, hogy már 8 órakor aludt, mint a bunda.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr172052662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása