Méghogy nincs kutya macska között nem létezik igazi barátság.

Piri cicánk 1,5 éves kan cicus, első perctől kezdve befogadta Prézlit. Eltűri a bohóckodásait, megosztja vele még az ágyát is. Persze rosszalkodni is közösen jó.

Piri nevéhez annyi, hogy a gyerköcök piros cicának hívták, és abból született a Piri szó, amire hallgatni is szokott, aztán szegénykémre fiú létére rá ragadt ez a név.

Így mára Piri cica lett.

Együtt aludni nagyszerű dolog...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne fényképezz már....

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr861626593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csittcsett 2010.02.01. 12:55:57

Édesek. Az én Mankám is megpróbálta, de Babi nem szereti, ha hozzá bújnak. Ha olyan kedve van, még meg is kergeti, ha rosszul ébred. A kedvence, hogy úgy üldözi el a macskát, mintha tiszta szeretetből nyalogatná, de olyan intenzitással és helyeken, hogy az egy idő után már nem kivánja. Persze Mankát sem kell félteni, ha a kutya nincs a közelben, azonnal elfoglalja a helyét, aztán lesi, mi lesz.
süti beállítások módosítása