Prézli ismét Juditnál járt kozmetikázáson. Szép rövid nyári frizurája lett. Nagyon ráfért már, hiszen ebbe a hőségben sokkal kényelmesebb így neki.  :)  Juditnak éppen két hetes westie babái vannak :) Aki nem ismerné Juditot, annak elmondom, hogy Ő a Charming Westie Kennel tulajdonosa. Gyönyörű kutyusai vannak, és aki tutira egészséges, jó idegrendszerű westiet szeretne magának, ne késlekedjen, mert még vannak eladó babái.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr572072944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

525 2010.06.12. 19:23:43

Köszönöm szépen Reni,de a dicséret Prézlinek jár mert öröm vele dolgozni nagyon nyugodt kutyi a mostani hőség ellenére is.
Millió puszi nektek,és jó suli kezdést kívánok a kicsi lányodnak.
Judit

Prezliwestie 2010.06.15. 19:50:11

@525: Kedves Judit! Nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat, de a munka oroszlán részét, mégis csak Te végzed és a dicséret ezért neked jár! :) Prézlinek, hála neked, sikerülni fog igazi westie bundát (szőrt) csinálni. Ha nem találunk meg Téged, akkor most járhatnánk nyíratni és nem lenne szép fehér a szőre. Nagyon szépen köszönöm a kitartó munkád velünk. Babóknak nagyon jó egészséget kívánunk. Úgy megpuszilgatnám Őket. Láttam a blogodon a csodás képeket! Tényleg gyönyörű a fejük, és persze minden részük! :) Puszi Renáta
süti beállítások módosítása