Prezliwestie 2010.03.22. 21:26

Koszoska

Sajnos ma délután esett az eső, de azért sétálni elmentünk, mint minden este. Ma este Bogi is velünk tartott, így neki mutattuk be a télen megismert barátokat. A legjobb barát Sissy a 3 éves westie lány. :) Egy nagyon aranyos idős bácsi a gazdája, aki az unokájától örökölte, de becsületére váljék, hogy az eredeti gazdi a szomszédba lakik és nagyon sokat tanul, így a kutyus a papát boldogítja és nincs egész nap egyedül. Nagyon szépen gondozott kutyus, és a gazdija, ha észrevesz minket, akkor kiengedi Prézlihez, hogy szaladgáljanak egyet. :)  Egyszer mindenképpen viszek fényképezőt és lefényképezem őket együtt. Sajnos a legtöbb kisbarátnak nem tudjuk a nevét, talán majd nyáron, hiszen akkor többet vannak kint a gazdik a kertben. :) 

A séta végére Prézli 4 fekete csizmát szerzett, igaz sárból készítve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ó jaj, már megint fürcsi, nem értem az embereket, hogy azok maguktól minden este bemásznak a kádba és boldogan pancsikolnak...Ki érti ezt, én nem, mert én úúúgy uuutáááloooom! :(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr971860815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása