Prezliwestie 2010.03.15. 18:20

Medvepark

Gyönyörűen süt a nap, igaz eléggé fúj a szél, de egy délutáni kiruccanásnak mégis nagyon megfelelő az időjárás, így Veresegyháza felé vettük az irányt és meglátogattuk a medvéket és farkasokat. Természetesen egy ilyen programból Prézli sem hiányozhatott. :)

Gyerekeim betegen és itthon töltötték a hosszú hétvégét, így úgy gondoltuk egy kimozdulásból nem lehet bajuk, mivel az orrukat sem dugták már ki a házból napok óta. Sajnos rosszul gondoltuk, mivel estére Bogi rendesen belázasodott. :(((  Persze ha előre tudjuk, biztosan nem megyünk. Mindettől függetlenül, nagyon jól éreztük magunkat. Igazán nem töltöttünk el sok időt most ott, és szerencsére, annyira nem is fújt a szél, mivel az egész egy tisztáson helyezkedik el. Viszont, ha meggyógyulunk, és jobb idő lesz, mindenképpen elmegyünk újra! :)  Nagyon szimpatikus volt nekünk az egész macipark, hogy a belépő csupán 300 ft/fő, rendezett parkoló van, rendezett az egész környék, igazán kellemes időtöltés akár egy egész délutánra. A gyerekeknek fantasztikus élményt nyújtott, hogy etethetnek egy igazi medvét. :) 

Prézli is kiszaladgálta magát és nagyon élvezte a kiruccanást, hiszen szembe szállhatott egy medvével, és egy egész farkascsordával. (persze csak kerítésen keresztül)   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy ilyen izgalmas programból tesomék sem hiányozhattak Bodza unokatesóval.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogi eteti a hatalmas medvét!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bence igazán nem félt a nagy mackótól.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A farkasokat sikerült Prézlinek felhergelnie, így az összes farkas, ami létezett a macipark területén, kisérgetett minket, a többi látógató szomorúságára. Prézlit igazán nem kellett félteni, hűen terrier véréhez, neki ment volna az egész farkas csordának. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Farkas szemet néztek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A háttérben az egész falka követett minket, a préda (Prézli) reményében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogi Maci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bence Maci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És persze Prézli Maci

:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr411844401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háziállat@blog.hu 2010.03.16. 17:29:25

Bátor Prézlinek gratulálunk!

háziállat@blog.hu

zsera 2010.03.19. 23:42:43

Húú még csak most olvasom, hogy milyen volt a hosszú hétvégétek! Bogi remélem már meggyógyult! Prézli pedig egy kis hős!!! :)))

Prezliwestie 2010.03.20. 22:51:50

@zsera: Szia! Bogi már alakul, aránylag jól van, bár némileg még folyik az orra.
:(
Prézli úgy viselkedett a medveparkba, mintha a medve nem tízszer akkora lenne, mint Ő! :) A farkasok pedig rendesen betámadták, úgy követték, hihetetlen és nagyon félelmetes volt. Persze a kerítés biztos alapokon állt, és egy pillanatig sem éreztem, hogy bajban lennénk, csak nem volt jó érzés. Igaz Prézli ezt nem így gondolta. :)
süti beállítások módosítása