Ismét eltelt egy hónap, mivel eddig minden hónapban bemutattam Prézlit, ebben is hónapfordulóban is lefényképeztem. Nem sokára elérkezik Prézli 1 éves születésnapja, addigra az alap tanfolyamot is befejezzük, és alapszintén iskolázott kutyus lesz. :)

Nagyon elégedett vagyok vele, hiszen az elmúlt 11 hónapban, 1 papucs bánta, de komolyabb bajt, azaz kárt nem okozott. Jelentem még az ásókertjében található paradicsompalántáim is megvannak... kop-kop-kop...

Ősszel szeretnénk elvégezni a közép tanfolyamot is, mert utána szeretném trükkökre megtanítani, hiszen a bohóc westie szerintem jó móka mester. Minden vágyam Prézlit úgy sétáltatni, hogy minden póráz nélkül közlekedik mellettem. Persze nem az üllői úton, de egy kertvárosi környezetben. Persze olyan helyen, ahol nem közlekednek autók, más most is el tudom engedni, és szerencsére vissza is jön. Mára már akkor is vissza jön hozzám, ha egy másik kutya elől hívom be. :) 

Igaz már túl sok változás nem látszódik rajta hónapról hónapra, de úgy gondoltam az első éve legyen meg így, aztán a születésnapja után, már ritkábban fogom pózoltatni... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai fotózásban is Bogi segített, egy marék párizsi társaságában... :)

 

 

 

"Bogi add már a párizsit, naa légysziiiiii.... nyam-nyam"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr122037225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mywestie 2010.05.28. 16:00:40

Hello.
Hát Prázli nagyon aranyos kzutya. Nekem is van egy westie kiskutyusom( aug.21-én született) Molly,és énis szeretném majd nyáron vinni kutyasuliba. Biztos jó lehet. Bár Molly már tud 10 trükköt közel, azért kell hogy más kutyákkal is találkozon meg agility és engedelmességet is szeretnék vele csinálni :D ^.^ Hamarosan nyitok is itt egy blogot, már regiztem de még nem kezdtem bele :)
Üdv: Anna & Molly :)

Prezliwestie 2010.05.28. 22:07:51

@mywestie: Szia, Köszönjük szépen! Biztosan Molly is szép kutyus! :) Várjuk a blogodat, ha elkezdted jelezd nekem kérlek, mivel mindenképpen megnézem! :) A kutya suli nagyon jó, mert nagyon sok kérdésre kapunk választ, olyan apró kérdésekre is amit eddig nem is tartottunk fontosnak. Én is elégedett vagyok Prézlivel, mert okos kutyus, de ettől még nem árt neki a megfelelő iskola. Nagyon nézzétek meg milyen iskolába mentek, mert mi több helyen is voltunk és eléggé eltérnek szemlétek. Persze olyan iskolát keress, ami neked szimpatikus. Voltam olyan iskolába, ahol azt mondták, hogy TILOS a kutyát megetetni 24 órával elötte. Ha éhes, akkor majd mindent megcsinál. Szerintem ez nem jó megközelítés. A cerbi ahova most járunk, teljesen más módszereket alkalmaz. Mondhatnám játékos tanulás van. 15 perc gyakorlást 15 perc hancurozás követ. A kutyusok nagyon élvezik ezt a módszert. Jah és nem csak a kutyusok, hanem a gazdik is. :) Örömmel megyek minden alkalommal. :)
Várom a blogodat! Szió, Renáta
süti beállítások módosítása