Prezliwestie 2009.12.19. 17:14

Kutya óvoda

Hosszas keresgélés után találtam a környékünkön egy kutyasulit, amiről idáig csupa jót hallottam. Ezért elmentünk, érdeklődtünk és beíratkoztunk oviba. :-) Minden szombaton megyünk, szerintem nagyon kedvező áron, 4 alkalom 3000 ft. Egy kedves hölgy tartja az ovit, ami arról szól, hogy kutyusaink szocializálódást tanulnak. Kutyusaink rohangálnak, játszanak egymással, közbe az oktató folyamatosan mondja, hogy melyik kutya mit csinál, miért teszi amit tesz, gyakorlatilag lefordítja részünkre a kutyáink viselkedését. Megtanítja, hogyan érhetjük el kedvencünknél, hogy figyeljen ránk. Persze kell hozzá virsli is :-) vagy finom sajt. Eddig kétszer voltunk és már látok változást Prézlin, mivel kertes házban lakunk, így csak este sétálunk utcán általában, ahol sajnos csak kerítésen keresztül tud kapcsolatot teremteni kutyusokkal, ami nem olyan, mint amikor szemtől szembe állnak. Azóta halkabban sétálunk az utcán. Nagyon szeretünk járni oviba és tervezünk az iskolába is beíratkozni a jővőben.

Ovi elötti nagy séta, azaz versenyfutás Bogival:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bibibi ÉN nyertem...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oviban:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én vagyok éppen a legkissebb, de ez nem azt jelenti, hogy attól még csendbe maradok...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jól van azért szeretlek én, csak tudjad hogy kicsi a bors, DE....

Egyébként jó barátok vagyunk, csak nem akar velem játszani...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr231626432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsera 2009.12.28. 18:27:02

Nagyon vagány kiskutya! :)

Prezliwestie 2009.12.28. 19:34:16

@zsera: Szerintem amikor a vagányságot osztogatták Prézli kétszer is sorba állt. Szerencsére még sosem verekedtünk élesbe egy kuttyal sem, csak a szánk nagy egyenlőre.
süti beállítások módosítása