Olyan hihetetlen, hogy Prézli ma 10 hónapos. :)  2009. Augusztus 20.-a óta családunk tagja. Ami azt jelenti, hogy 8 hónapja töltjük együtt a mindennapokat. Az eltelt hónapok alatt, sok minden történt. Jártunk kutya óvodába, átestünk az ivartalanítási műtéten, a kamaszkoron. Nagyon sok szép napot töltöttünk már el együtt és remélem még hosszú éveket fogunk. Minden este járunk sétálni, pláne amióta jó az idő. Szerencsésen átvészeltük a kamaszodást, mára már biztosan tudom, hogy túl vagyunk rajta. Prézli kezes bárány és szófogadó kutya lett. :) Ezt bebiztosítva azért Májusban megyünk kutyaiskolába a Cerberosba. Ha olyan helyen sétálunk már bátran el engedhetem, mert tudom, hogy visszajön hozzám. Egyenlőre a paradicsompalántáim is megúszták, pedig Prézli ásó helyén helyezkednek el. Igaz biztosra mentünk és már mielőtt elültettük 2 héttel már kitiltottuk a területről, így szerencsére még nem történt baleset.   

Mai fényképezéshez ismét Bogit kértem segítségül, egy adag bacon szalonnával. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr111957420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nini-ve 2010.04.28. 08:58:54

Szia, nagyon szép kiskutyává fejlődött Prézli és a szőre is szép. Kiváncsi vagyok majd a tapasztalataidra a kutyasulival kapcsolatban. Nálunk most tombol a kamaszkor és az ivartalanítási műtét is előttünk áll még.
Puszi és gratula Prézlihez:
Mari&Manó

Prezliwestie 2010.04.28. 10:46:57

@Nini-ve: Szia! Köszönjük szépen! Mindenképpen megírom, hogy mi történt a kutyauliba. Nagyon várjuk már a kezdést. Május 15.-én megyünk el először.
Én nem bántam meg egy percig sem az ivartalanítást, mivel szerintem így sokkal gyorsabban lecsengett a kamaszkor. Ráadásul amikor sétálunk, már nem préda a nagykutyáknak. Volt olyan kutyus, akinek mondta a gazdija, hogy a fiú kutyákat megtámadja, Prézlit megszagolta és tovább ment. Szóval védelmet is kapott ezáltal. Ugyanolyan játékos maradt, mint előtte, nem változott meg ezen a téren. :)
Puszi Renáta és Prézli
süti beállítások módosítása