Prézli ma szinte egész nap a kertbe volt, annyira élvezte a napsütést, a friss illatokat. Mivel Prézlit 2009. augusztus 20-án (6 hónapja) hoztuk haza új otthonában és akkor még 8 hetes volt, így igazán nem emlékszik a tavaly késő nyári és őszi időszakokra szerintem. Legalábbis úgy tünik, most hogy végre elolvadt a hó, újra felfedezi a kertünket. :) 

Eddig is szeretett kint lenni az udvaron, megugatni a kapunál mindenkit aki él és mozog, és beszélgetni a szomszéd kutyusokkal. Viszont amióta jobbra fordult az idő, szinte alig lehet Őt behívni olyan jól érzi kint magát. Olykor nézegetem az ablakból mit csinál oda kint, de sokszor csak áldogál és szimatol a szélben, mintha napozna.  :)  

Szinte minden este megyünk sétálni, amikor van lehetősége a friss híreket "elolvasni", azaz kiszimatolni és persze újabakat készíteni, jelölgetni. Igyekszem mindig másfelé sétálni, de vannak persze kedvenc útvonalak is. Prézli fő kedvence, amikor hétvégék után a barátaink felé sétálunk, mert általában mindig kapunk valami finomságot (pl. egy csülök csontot), amit haza érkezés után rágcsálhat.

Prézlinek már csak egy dolog hiányzik az életéből szerintem, egy kutya barát. Hiszen Piri cica nagyon jó barátja, és néha még játszik is vele, de sajnos csak néha. Nagyon örülne egy igazi kutya barátnak, de sajnos egyenlőre nem lesz neki, azaz nekünk még egy kutyus, így kénytelen beérni a parkban lévő cimbikkel. 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Piriiii, gyere velem játszaniii, naaaa,  gyereee mááár, lééégysziiiii....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr781790451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása