Prezliwestie 2010.02.13. 15:14

Kutya ovi 5.

Pár hét kihagyás után, ismét kutya oviba mentünk. Prézli 7 és fél hónaposan kamaszodik, de ma elégedett vagyok vele, mert terrier véréhez képest nagyon okosan viselkedett. :) Sajnos ma nagyon kevesen voltak az oviban, szám szerint két kutyus rajtunk kívül. Volt egy picuri Yorki és egy 4 és fél hónapos Basset Hound. :) Tündéri volt hatalmas füleivel. Sajnos nem igazán tetszett nekik Prézli vehemens terrier tulajdonsága, ezért inkább menekültek tőle, de összeségében sokat tanultunk ma is és Prézli is jól érezte magát. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kutya suli után Prézlit hosszú órákig látni sem lehet... :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr541754873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nini-ve 2010.02.13. 17:34:48

Szia, imádom a blogodat, a tiedet és Zseráét szoktam olvasgatni, mert ebből láthatom, hogy mi vár ránk pár hónap múlva, illete, hogy fog kinézni az én kis Manóm.
Prézli is és Marco is nagyon édes:))

Prezliwestie 2010.02.13. 21:00:29

Szia, Köszönjük szépen! Én is Zsera blogjából tanultam sok mindent, és a Pet Site fórumról, nagyon sokat segített mindkettő :) Én éjszakákat olvasgattam, miután megvettük Prézlit.
süti beállítások módosítása