Prezliwestie 2010.06.20. 21:13

Vizsga napja

Eljött ez a nap is, a vizsga napja!!! Ma bemutathatja mindenki mit tanult az elmúlt 6 hétben.

Reggel 5 óra 00 perckor keltem, és érdekes módon ma nem használtam a szundi funkciót, a szemeim kipattantak az izgalomtól. Már este össze készítettem a vizsga napra szükséges dolgokat, amit nem tudtam a táskához készíteni, azt lejegyzeteltem, hogy nehogy otthon maradjon valami is. Nyugodtan össze készülődtem, kipakoltam a kocsiba mindent, nagy levegő és indulás. Elmentünk energia levezetés céljából a kőbányai kedvenc parkunkba szaladgálni. Már 6 órakor róttuk a köröket Prézlivel. Nagyon élvezte, hiszen elég régóta nem tudtunk kimenni, mivel a hétvégi nagy futások a suliban megvoltak és gyakorolni jobb volt pórázon a környező utcákba.

 

 

 

 

 

Hajnali 6 órakor nem túl fotogén Prézli :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hét körül indultunk a suliba és 7 óra 15-kor már ott is voltunk. Nem is beszéltünk össze, de pont Vikivel és Hannáhval együtt értünk ki a suliba. Elindultunk a szokásos reggel sétára, egy jó nagy kör az erdei úton. Pont 7h45-re értünk a felső pályára, ahol a gyülekező volt. Sorakozás után, elmondták a napi programot, majd megírtuk az elméleti tesztet, sorszámot húztunk, ezt követően mentünk a lenti nagy pályára. Megindult a vizsga. Egyszerre 2 gazda és kutyája vizsgázott, míg az egyik a helyben maradás fektetésben állt a pálya szélén, a másik páros teljesítette a vizsga feladatot. Természetesen ezt a feladat sort már gyakoroltuk, tehát nem volt meglepetés. Volt benne menetelés, hátraarc, jobbra és balra fordulás, helyben maradás ülve és fekve, akadály kerülés több oldalról. Szóval sok minden, sajnos sokra nem emlékszem, mert annyira elhatalmasodott rajtam az izgulás, hogy a végén már arra sem emlékeztem, hogy háromszor mondtam ki Prézlinek a fekszik vezényszót.

Várakozás következett, így elmentünk még egy körre, hagy fáradjanak a gyerkőcök, hiszen terrierek és túlbuzog bennük az energia. Ez az idő telt a legnehezebben. Elérkezett az idő, mi következtünk. Olyan szerencsésen húztunk, hogy Mi kezdtünk, és az utánunk lévő páros után Hannáhék következtek, így szinte egyszerre letudtuk a vizsgát. :)

Prézli és Hannah is és mindenki aki kistestű tanfolyamra járt sikeres vizsgát tett alapfokú engedelmességből. :)))  Ezúton is gratulálok mindenkinek!!!! Természetesen ebben nagyon nagy szerepe volt a két kiváló oktatónknak Dorkának és Zsizsunak és persze minden segédoktatónak, akik nagyon sok jó tanáccsal elláttak minket és becsülettel felkészítettek a vizsgára. Köszönjük szépen minden Cerberos kutyakiképzőnek, hiszen az Ő odaadó munkájuk nélkül 6 hét alatt nem tudtunk volna ilyen sikereket elérnünk.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viki és Hannah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikeres vizsgáink után, elindultunk, hogy bulizzanak egyet kölkeink, de az égiek nem kíméltek, mert jobban eleredt az eső, és mivel Prézli egész héten betegeskedett, ezért irányba vettük az autót. Drága két westie az autó csomagtartójába is folytatta az önfeledt játékot. :))))  Addig játszottak, míg ki nem dőltek a fáradtságtól, hiszen ekkor már 11 óra is volt. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eső elállt, így a felső területre "költöztünk", hiszen itt a suli megvendégelt mindenkit tojásos lecsóval, ami nagyon finomra sikerült. :)  Több plédet is földre terítettünk és beindult a piknik. :)

Viki és én és persze a két rosszcsont szerelmes pár :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A minis csoport :)

 

 

 

Mütyi, befészkelte magát a gazdi szatyrába, büszkén az oklevele mellé. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drága szerelmes párunk Hannah és Prézli nem sokáig bírta az ünneplést, hiszen hatásos volt a reggeli fárasztás...

 

 

 

 

 

 

 

 

Mozgalmas napunk volt, annyira szeretnek ott lenni a kutyusaink, hogy mikor szinte már mindenki haza indult, mi még elmentünk egy utolsó erdő sétára Vikivel és Hannáhval...

Természetesen Hannáhékkal már most megbeszéltük, hogy vasárnap átjönnek hozzánk megünnepelni Prézli 1 éves születésnapját. :)  Természetesen hozok nektek képes beszámolót is róla. 

Rénó gazdával is megbeszéltük, hogy megyünk egy Duna parti kutya futtatóba ebzeteinkel. Nagyon várjuk azt is! :)  

Összességébe a kutya suli nem csak a kutyának, hanem a gazdáknak is nagy élmény, aki nem hiszi, jelentkezzen a most induló Cerberos tanfolyamra és megtapasztalja maga is! :) Aki pedig elhiszi nekem, az jelentkezzen azért, hogy átélhesse saját maga is, és azért is, hogy velünk jöhessen az augusztus 14.-én induló középfokú tanfolyamra. :)  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prezliwestie.blog.hu/api/trackback/id/tr552096492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nini-ve 2010.06.22. 08:57:28

Sok szeretettel gratulálunk a sikeres vizsgához. Mari&Manó

zsera 2010.06.25. 09:34:46

Gratulálunk a vizsgához! Nagyon ügyesek voltatok! :)
Te Reni, hát meg sem ismertelek először a rövid hajaddal! Nagyon jól áll!!! :))
Puszi! Zsera

Prezliwestie 2010.06.25. 09:55:56

@Nini-ve: Köszönjük szépen! Puszi Renáta

Prezliwestie 2010.06.25. 09:58:23

@zsera: Köszönjük szépen! :) Elég volt a hosszú hajból, és ha már lúd, legyen kövér. Így lett 3 cm-es :-))) Köszönöm a dicsérő szavakat, jól is érzem magam, a új hajammal! :) Jó lenne már találkoznunk. Csak már megint esik... :( Puszi Rena

zsera 2010.06.28. 19:02:08

Ne is mondd! Egyfolytában...! Nem tudunk menni egy kiadósat sétálni, mert folyton hazazavar bennünket az eső. :(
süti beállítások módosítása