Minden héten Viki és Hannah látogat el hozzánk, így most eljött az alkalom, amikor Mi mentünk hozzájuk. Bár eredetileg csajos partynak indult, de végül mindkét gyermekem elkísért. Nagyon szerettek volna eljönni, mert annyira szeretik Vikit és Hannah-t, hogy nem tudtam Őket lebeszélni. :)  Vikiéknek 3 kutyájuk van, Hannah, Pannika az idős kistestű kutyus, és Jerry a beagle. Vikiéknél igazi kutya paradicsom van, és szerencsére a mini falka gyorsan befogadta Prézlit, nem volt semmi konfliktus. Szerintem Panni és Jerry nagyon jól aludhattak az éjjel, mert nem igazán lehetnek hozzá szokva, hogy két gyerek "szeretgesse" Őket, simi innen, simi onnan, gyere erre, gyere arra. Szóval a gyerekek szépen lefoglalták a négy kutyust. Természetesen közben felfedezték Vikiék hatalmas gyönyörű kertjét. Az első fél óra azzal telt, hogy minden érdekeset meg kellett néznem... Nézd anya, ezt nézd, ide gyere... Később megállapodtunk, ha össze jön, 3 db látni való felállok és megnézem mindet egyszerre. Drága Viki, még főtt kukoricával is készült. :)  Nagyon jól éreztük magunkat. :))))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jerry :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pannika :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah  :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reszkessen mindenki, aki elmer menni az utcán, mert 4 haramia védi a házat...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah, én úúúúúgy szeretlek, gyereee velem játszaniiii vaaauuuu :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden alkalom után mikor Juditnál járunk kozmetikázáson, hálát rebegek, hogy megismerhettem Juditot és persze a Pet site fórumot. Annyira tökéletes megjelenést varázsol Judit Prézlinek, hogy magam sem hiszem el. Prézli nem a legmegfelelőbb alany, hiszen a szőr minősége elég pocsék, de Judit varázsló és hosszú kitartó munkával, gyönyörű Prézlit varázsol nekünk. Nekem annyira tetszik a fazon is, amit Prézlinek trimmel, hogy nem bírok vele betelni. Judit! Ezúton is nagyon-nagyon szépen köszönjük kitartásod, hozzá állásod és természetesen a sok munkád, amit Prézli csinosításába teszel. :)

Természetesen elfogult vagyok, de mint már korábbi bejegyzésembe is írtam, korábban voltunk más kozmetikába sajnos, és bár nem szívesen mutogatom azokat a képeket amik utána készültek, de fényév távolságra van egymástól a mai képekkel.

Nekem Prézli így tökéletes. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piri cica Prézli legjobb barátja... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prezliwestie 2010.07.25. 22:28

Velencei hétvége

Annak ellenére, hogy az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el Velencén a nyaralóba. Nagyokat sétáltunk, pláne, hogy a viharos szél miatt, üres volt a part. Természetesen Prézli is velünk tartott. Igazán kipihentük magunkat, hiszen rossz idő esetén nem is nagyon lehet mást csinálni. Olvasgattunk, tévéztünk, játszottunk. Prézli felfedezte a telken található összes zugot, oly annyira, hogy már szombat délután sikerült valamibe bele hemperegnie. Persze, hogy nem vittem sampont, mivel hétfőre be voltunk jelentkezve Judithoz kozmetikára. Maradt a tiszta meleg víz, és az iszonyatos bűz, amit némi áztatással sikerült kimosnom Prézliből. Nagyon sok képet készítettem a parton, mert Prézli nagyon viccesen nézett ki, ahogy a szél fújta a bundáját, de sajnos az összes kép oda veszett, mert letöltés közben, megviccelt a masina... Nem tudom mi történt, így mindenki képzelje el Prézlit a szélben... :)   Megígérem, ha legközelebb megyünk, pótolom a vicces képeket... persze ha a szél is úgy akarja.

 

Prezliwestie 2010.07.18. 20:23

Emese keresztelője

Azon megtisztelő helyzetbe kerültem, hogy kedves barátaink a Varga család felkért, hogy legkisebb gyermekük Emese keresztanyukája legyek. Örömmel teljesítettem eme megtisztelő feladatot, hiszen nagyon szeretem Őket. A keresztelőt Balatonfenyvesen tartottuk egy kis templomba, ami nagyon családiasra sikerült. Mivel aznap éjjel elég csúnya viharok és égdörgések voltak, kénytelenek voltunk prézli is elvinni magunkkal, mert nem igazán szereti az égdörgést és ki sem mozdult a hátsómból, úgy követett. Szerencsére nem volt meleg aznap, kimondottan szeles idő volt, így árnyékos helyre parkoltunk és mind a négy ablakot lehúztuk annyira, hogy ne tudjon kiugrani, de egyáltalán nem melegedett fel az autó, az a fél óra alatt, míg a szertartás tartott. Utána pedig a templomkertbe beszélgettünk, a gyerekek játszottak és oda már Prézli is csatlakozhatott. Később egy közeli cukrászdába elmentünk fagyizni és jeges kávét iszogatni, aztán indultunk is haza...

Emese, Keresztapuka és én

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emese és én

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emese a keresztvíz alatt...  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bohóckodás a padok között...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editke és Bogi két jó barátnő :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keresztlányom, Emese :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csipet csapat... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prezliwestie 2010.07.17. 18:12

Bodza szülinapja

Egy nagyon kellemes szombatot töltöttünk el Újpesten az unokatesó, Bodza születésnapján. Izgalmas buli volt a gyerekek számára, volt ugráló, spriccelő polip, homokozás, lufik és persze torta is. Sajnos Prézlit nem tudtuk elvinni, mivel ez egy zárt helyen volt és oda nem lehet kutyát bevinni. :-(

Viszont miután haza értünk elvittük sétálni, kárpótlásul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem telhet el hét, anélkül, hogy ne találkoznánk. Drága szerelmes kutyáinknak kijár a heti egyszeri randi, ami rendszerint nálunk tartandó, a bőséges hely, és kicsiny családom miatt is. Természetesen mi gazdik sem tiltakozunk a találkák ellen, hiszen mi is nagyon jól érezzük magunkat Vikivel. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prezliwestie 2010.07.14. 22:47

Shrek mozi

Azon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy részt vehettünk a Shrek utolsó részének gála vetítésén az IMAX 3D moziban. Nagyon szeretjük a premier előtti vetítéseket, ráadásul ilyenkor mindig van program is a film előtt. Volt arcfestés, eszem-iszom álló fogadás, fényképezés, minden ami szem szájnak ingere. Persze a film sem utolsó szempont, nekünk nagyon tetszett, nem hittem volna, hogy lehet még mit kihozni a Shrekből, de tévedtem lehetett. Élvezetes estét töltöttünk el.

 

A képen a gyerekek nem betegek, hanem Bence Shreknek, Bogi Fionának volt kifestve... :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eljött a nap, hogy ellátogassunk a Fővárosi állatkertbe. Nagyon szép napot töltöttünk el, utoljára kb. 2-3 éve voltunk. Azóta nagyon sokat változott, lett csodaszép játszótér, állatsimogató, az állatok nem rácsok mögött vannak, hanem gerendák között, kivétel persze van, de összességébe nagyon jól néz ki az állatkert és most legalább látszódik is rajta, hogy költenek rá.

A gyerekek kedvence a szurikáták lettek, de nagyon tetszett a zsiráf, aki ki tud nézni és ezáltal meg lehet simogatni is. Természetesen a baba majomnak sem tudtak ellen állni és ráadásként a fóka bemutatót is láthattunk. Szóval fantasztikus élmény volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bencus úgy gondolta, Ő is egy oroszlán :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem régen születtek baba szurikáták, amit már látni is lehet a nagyközönségnek :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az udvaron volt kint két őrszem is, aki vigyázott a családra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prezliwestie 2010.07.01. 18:28

Hannah és Prézli

Kicsit elhanyagoltam mostanában a blog írást, ezért elnézést kérek minden kedves blog olvasómtól. Igyekszem most bepótolni mindent, ami történt velünk... :-)

Mindenkinek boldogan jelenthetem be, hogy Viki és Hannah személyében igaz barátokra, Prézli esetében igaz szerelemre találtunk. A tanfolyam óta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, szinte minden héten találkozunk, legalább egy hétköznap esti beszélgetésre. Nekünk a cerberos suli már ezért is megérte. :-)  

Ezen az estén is találkoztunk, bár főként Viki és Hannah jön hozzánk, mert nálunk hatalmas kert várja a lurkókat és így a családomnak sem kell minket nélkülöznie... 

Prézli  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogi és a kutyusok... Hannah imádja a gyerekek, imád mindenkit aki körül veszi...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prézli ismét, nagyon meleg volt, így a kutyák hol játszottak, hol lefeküdtek lihegni...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah a szokásos kiterülős fekvésével... :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint ahogy az előző bejegyzésemben is írtam, egy kellemes napot töltöttünk együtt Prézli szülinapja alkalmából. Prézli egy konzervet kapott tortaként, amit szempillantás alatt befalt, még Hannahnak sem jutott, mert Prézli olyan gyorsasággal megette, hogy Hannah észre sem vette. Persze kárpótoltuk Őt, egy kis csokis puszedlivel. Bográcsban készítettünk tojásos lecsót, és persze "emberi" torta is volt a mi örömünkre. :)  

Este garantáltan senkinek sem kellett altató, hogy elaludjon. :)   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez nem is kérdés, hogy szerelem, ami a két westie között van.. :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elő kellett vennünk a napernyőt, csak sajnos nem a napocska miatt, hanem mert eleredt az eső a főzőcske közben...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah ismerkedett Piri cicával, aki hihetetlen nyugodtsággal tűrte a 2 kutyát...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viki és Prézli  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prézli 1 évesen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hannah :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prézlike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerelmes pár :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogival és Bencével Hannah...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végezetül a közös vacsora...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon szép nap volt, és garantáltan lesz ismétlés... :)))